Wie zijn wij? 

Sorry voor het party crashen,
want ik stel me nog even voor!

Ela De Bie - Founder van Proeff
Ela De Bie

Founder van Proeff

Ik ben Ela, mama van Gaston en Jerom. Vele ouders vragen me waar ze verse en gevarieerde maaltijden kunnen vinden voor hun kroost. We hebben dit bij Proeff overtroffen!

 

Proeff is geboren vanuit mijn passie voor lekker eten en liefde voor kinderen. Onze gerechten weerspiegelen dit: ze zijn op kindermaat én alle generaties kunnen er mee van genieten, hoera! Want eten smaakt beter wanneer je het samen eet aan dezelfde tafel.

Onze focus

Gezond en kwalitatief

Zorgzaam

Proeff is gepassioneerd om jouw leven makkelijker te maken. We bereiden niet enkel heerlijke gerechten, maar leveren deze ook met liefde aan jouw voordeur.

Vers

Onze kant-en-klare gerechten bereiden we op ambachtelijke wijze en zonder bewaarmiddelen. Proeff kiest bewust voor eerlijke en kraakverse ingrediënten!

Inclusief

Proeff maakt lekker eten toegankelijk voor iedereen. Daarom dagen we onszelf continu uit om een betere kwaliteit voor een betere prijs te kunnen leveren. Bovendien is onze keuken afgestemd op iedere generatie.

Samenhorig

Samen genieten van lekker eten en plezier maken: dat is de drijvende kracht achter Proeff. Want een goede maaltijd smaakt nog beter in gezelschap. Sharing is caring!

Start met jouw eerste bestelling