BRAAIER

BRAAIER All-in-One

Breng je BBQ- skills naar een hoger niveau met de All-in-One set van BRAAIER. Deze set is ideaal om zowel heerlijk te genieten van een gezellig vuurtje als van een verrukkelijke BBQ

Prijs
€1.295 incl. 21% BTW

Gratis afhalen op afspraak te Schilde.
Of levering aan huis: €75

Braaier logo

Breng je BBQ- skills naar een hoger niveau met Braaier!

Braaier - fotos - familie barbecue
BBQ'en zoals je dat met een OFYR kan?

Dat kan perfect met de All-in-One set van BRAAIER. De vuurschaal past perfect op de houtopslag waardoor je heerlijk comfortabel kan beginnen te bakken.

Deze set is ideaal om zowel heerlijk te genieten van een gezellig vuurtje als van een verrukkelijke BBQ. De houtopslag onderaan maakt er een echte eyecatcher van.

De 10mm dikke bakplaat en grill zorgen ervoor dat je je vlees heerlijk kan klaarmaken. Het contrast van de stalen bakplaat en grill met de Cortenstalen vuurschaal geeft een heel leuk effect en geeft je meteen een super charmante BBQ. Niets gezelliger dan met zijn allen rond deze vuurschaal barbecue te staan en lekker te kokkerellen.

Goed vuur stoken, kolen onder de bakplaat schuiven waar je het warmer wil, en bakken maar! Zoveel heerlijke gerechten die je hierop klaar kan maken.

De bakplaat is uit gewoon staal vervaardigd. We raden aan zeker de bakplaat goed te onderhouden en na gebruik in te oliën en droog weg te bergen zodat er geen roestplekken op komen. Mocht dat toch gebeuren kan je de plaat gewoon weer goed opwarmen en met een staalsponsje de roestplek er weer af vegen.

Braaier BBQ
Specificaties:

Vuurschaal diameter: 100cm
Materiaal vuurschaal: Cortenstaal
Vuurschaal staaldikte: 3mm
Bakplaat diameter: 97cm
Materiaal Bakplaat: Staal
Bakplaat staaldikte: 10mm
Materiaal houtopslag: Cortenstaal
Houtopslag staaldikte: 2mm
Materiaal Grill: Staal
Grill staaldikte: 10mm
Afmetingen houtopslag: 46Bx46Dx70H

Materiaal

Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. Het heeft de unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet.

De BRAAIER wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de BRAAIER afgeven.